Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate, broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears, ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs, separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate, broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3872.5 kJ / 925.5 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.6 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 32.8 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 155.8 mg
Alternatieve recepten
Boulangère potatoes
1h 40min
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Boiled Eggs
20 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Ube ice cream
12 Std. 10 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Better banana cake
45 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
No fail mash potato
20 Min