Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 109.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 39.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 538.2 mg
Alternatieve recepten
Banana bread
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Banana bread
1h 50min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Basic muffin mix
30min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Chocolate butter cream
10min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Lemonade scones
25 Min
Delicious lemon pudding
55 dk
Sticky date pudding
1 godz. 30 min