Compatibele versies
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry sorbet
- 150 g white sugar
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ripe banana, broken into pieces
- 500 g frozen strawberries (see Tips)
Pineapple carpaccio
- 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.8 kJ / 164.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min