Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 26.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 31.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Mini fruit cakes
25h 40min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 menit
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Cooked mayonnaise
5 menit
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 menit
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Choux pastry
2h
Poached eggs using blade cover
30 menit
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk