Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 26.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 31.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger fluff
50min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Emu Stew (Mark Olive)
25min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Piccalilli
720hod. 35min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Almond toffees
1h 45min
Mini fruit cakes
25h 40 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Lemon curd (TM6)
15min
Edna's lemon curd teacake
40min