
Apparaten en Accessoires
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
-
olive oil40 g
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh coriander leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh basil leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon juice60 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
peeled raw prawns deveined500 g
-
unsalted butter60 g
-
fresh long red chillies cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)1 - 3
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 - 2 pinches
-
water1200 g
-
dried risoni pasta300 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
643 kcal /
2700.4 kJ
Eiwitten
38.5 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
60 g
Vezels
12.3 g
Verzadigd vet
10.6 g
Natrium
1040 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Catch of the Day
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland