Compatibele versies
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1040 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab linguine
30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Seafood con arroz
45 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Garlic prawns
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min