Compatibele versies
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1040 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 dk
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1sa 5 dk
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn noodle curry
10min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min