Apparaten en Accessoires
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
452.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
0.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Miso salmon broth
40min
Salmon with fennel and apple salad
1u. 20min
Barbecued pork ribs
26u. 15min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Citrus seafood salad
1u.
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Eggplant rotolo
1u. 40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Pork san choy bau
25min
Garlic prawns
25min