![Soufflé omelette with hot smoked salmon Soufflé omelette with hot smoked salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EB15203-3719-4654-B817-938A9EE064BA/Derivates/363F6C60-CAF1-49D6-97C9-36483287C5EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kewpie mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tsp rice wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp wasabi paste
Omelette
- 30 g kale leaves, stems and ribs removed
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- 50 g red onion
- 6 eggs, separated
- 1 lime, juice only
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 150 g hot smoked salmon, cut into pieces or flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1466.5 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 996.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Rosemary salt
24h 5 min
Goat's cheese
18 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min