
Apparaten en Accessoires
Steamed mushroom and egg pots
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
192.5 kcal /
809.3 kJ
Eiwitten
12.4 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
2.5 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Natrium
277.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland