Steamed mushroom and egg pots

Steamed mushroom and egg pots

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • ghee plus extra for greasing
    1 tbsp
  • Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    40 g
  • eschalots
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed mushrooms cut into halves
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 192.5 kcal / 809.3 kJ
Eiwitten 12.4 g
Vetten 14.8 g
Koolhydraten 2.5 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 7.4 g
Natrium 277.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...