
Apparaten en Accessoires
Asian-style fish fillets
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander stems and leaves only6 sprigs
-
piece fresh lemongrass white part only2 ½ cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
lime zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved1
-
sesame oil1 tsp
-
white fish fillets (see Tip)600 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
jasmine rice400 g
-
water1000 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices500 g
-
fresh bamboo shoots (optional)
Voeding per 1 portion
Calorieën
395 kcal /
1659.1 kJ
Eiwitten
37.5 g
Vetten
7.2 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Natrium
733.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland