Apparaten en Accessoires
Seafood panzanella
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
770.4 mg
Eiwitten
26.5 g
Calorieën
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Hunters' stew
1 Std.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Chicken à la king
40 Min