Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Cod with citrus butter
40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min