![Seafood panzanella Seafood panzanella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AC51BA3-531C-40F2-B01E-C98E2F55E8C5/Derivates/54B55190-7022-4922-8AC0-675C96A61389.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min
Russian beetroot salad
1hod. 10min
Miso soup and sake seafood with rice
1hod. 5min
Zesty avocado with crab
10 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 Min
Seafood con arroz
45 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Quark and herb spread
5min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min