Apparaten en Accessoires
Seafood panzanella
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
770.4 mg
Eiwitten
26.5 g
Calorieën
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Asian-style fish fillets
30min
Chicken cacciatore
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Hunters' stew
1u.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1u. 30min
Eggplant with burghul
55min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1u. 20min
Adobo beef
1u. 10min
Chicken à la king
40min