Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (optioneel)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 520.8 mg
Alternatieve recepten
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Ukrainian borscht
35 menit
Cabbage rolls
1h 50min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Vegetable potato salad with chicken
1j 15 menit
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Parmesan gelato
4h 30min
Sauerkraut soup
50min
Baked salmon cheesecake
26h 35min