![Polish vegetable salad (Insalata Russa) Polish vegetable salad (Insalata Russa)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC0E37B7-8BB4-4165-B2BD-4A3D34DFAADB/Derivates/D623F9FA-6EA5-4FC8-9FFA-C9C5AC137C49.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (optioneel)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 520.8 mg
Alternatieve recepten
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Tuna dip
15 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Quark
3h
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Poppy seed strudel
3h 15min
Pear mulled wine
30 min
Sauerkraut soup
50 min
Warm beetroot dish
50 min
Avo and egg spread
35 min