Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies, trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3470.1 kJ / 826.2 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 3843.7 mg
Alternatieve recepten
Caribbean curry
40min
South African yellow rice using rice mode
20min
Vegetable chilli
50 Min
Mealie bread
55min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
South African yellow rice
20min
Potato and green pea curry
50 Min