Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 - 3 fresh red bird's eye chillies, trimmed
- 20 g olive oil
- 50 g tomato paste
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp curry powder
- 1 ripe tomato, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g tinned baked beans (with sauce - see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3470.1 kJ / 826.2 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 84.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 54 g
- Natrium
- 3843.7 mg
Alternatieve recepten
Durban naan
1h 45min
Curried green beans
40min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Lentil curry (dahl)
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Smoky Mexican bean soup
35 menit
Tex-mex vegetable stew
1j 15 menit
Hearty lentil chilli
50min
Traditional bobotie
1h 30min
Chhole (chickpea curry)
35 menit
Potato and green pea curry
50min