Apparaten en Accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Mango muesli
5min
Nutty matcha balls
40min
Wasabi mayonnaise
10min
Vanilla wet chai
15min
Summer ice cream cake
4u. 50min
Apple pie smoothie
10min
Fatayer with cheese and mint
2u. 15min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Ricotta patties with chilli lime corn
1u. 20min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1u. 40min