Apparaten en Accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Coconut almond "snowballs"
35 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Almond and pear tart
40 Min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 Std. 10 Min
Tuna dip
15 Min
Raspberry cloud
12 Std. 5 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min