Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g white sugar
- 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
- 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
- 375 g ricotta, drained
- 50 g natural yoghurt
- 20 g dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 119.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Pear berry cereal
10min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min