Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g white sugar
- 1 - 2 pieces lemon zest only, no white pith
- 1 vanilla bean, cut into halves (seeds scraped and reserved)
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra to serve
- 375 g ricotta, drained
- 50 g natural yoghurt
- 20 g dark chocolate, shaved for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 295.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 119.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Orange liqueur zabaglione
15min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Mango and turmeric sorbet
10min