Apparaten en Accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
119.4 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1u. 30min
Pecan, apple and carrot pudding
1u.
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Tzatziki
15min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Pink scramble
15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Vitality truffles
25min
Tuna dip
15min
Plum and raspberry chia puddings
2u. 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min