Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g dried chickpeas
- water, to soak
- 4 garlic cloves
- 100 g onion, cut into quarters
- 5 sprigs fresh coriander, stalks and leaves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 3 tsp baking powder
- 100 g broccoli stem (see Tips)
- vegetable oil, to fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861.5 kJ / 205.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
One whole cauliflower
45min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Carrot top pesto
15 menit
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and kale risotto
55 min
Warm satay bowl
1h 10min
Red lentil cauliflower dahl
35 menit
Traditional hommus
25 Std. 5 Min