Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 608.5 mg
Alternatieve recepten
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Gwinganna mushroom pâté
20 dk
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Zucchini cheddar slice
45 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min