![Wok-style curried vegetables Wok-style curried vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/253ABB3E-B637-4081-B1F2-E1845377F5D3/Derivates/9072b7ee-fda6-44ad-b9ba-3a21f175fe03.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas, cut into julienne
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.4 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 526.1 mg
Alternatieve recepten
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Beef stew with gnocchi
3hod. 15min
Chicken and mango salad
35 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Coconut almond "snowballs"
35 min