Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas, cut into julienne
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.4 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 526.1 mg
Alternatieve recepten
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
One whole cauliflower
45 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h