Apparaten en Accessoires
Wok-style curried vegetables
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
526.1 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
909.4 kJ /
217.4 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
27.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Ayam Pongteh
30 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Fresh tomato chutney
10 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Mushroom Stir-Fry
55 min