Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
of 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optioneel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Tuna stew with potatoes
40 мин.
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Tofu stew
30 min
Cream of chard soup
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 мин.
Smooth fennel and carrot soup
40 мин.
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min
Warm cabbage dish
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 мин.