Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
of 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optioneel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth fennel and carrot soup
40min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Cucumber soup
25min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Cream of chard soup
35min
Pasta with leek and ajvar
30min
Broccoli almond soup
30min
Pumpkin and ginger soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min