Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
TM31 TM5 TM6

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Parmesan cheese
  • 30 g celery stalks, cut into pieces
  • 50 g onion, cut into pieces
  • 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 leaves fresh sage, washed and dried
    of 1 tsp dried sage leaves
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
  • 250 g cauliflower, in florets
  • 250 g romanesco cauliflower, in florets
  • 1000 g water
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
  • 1 pinch fine salt (optioneel)
  • 1 tbsp fresh parsley, chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
639 kJ / 153 kcal
Eiwitten
5.6 g
Koolhydraten
17.7 g
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten