Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon cubes
- 8 beef slices, sliced very thin (taken from a silverside)
- 80 g onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 pinch dried thyme
- 1 fresh bay leaf
- 1 ½ tsp salt
- 7 pinches ground white pepper
- 80 g dry white wine
- 250 g water
- 500 g potatoes
- 150 g green olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Curry potato soup
35 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Slow cooked veal stew
2h 10min
Curried pickled fish
49 Std.
Creamed Peas and Ham
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.