Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon cubes
- 8 beef slices, sliced very thin (taken from a silverside)
- 80 g onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 pinch dried thyme
- 1 fresh bay leaf
- 1 ½ tsp salt
- 7 pinches ground white pepper
- 80 g dry white wine
- 250 g water
- 500 g potatoes
- 150 g green olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chunky Guacamole
10min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30min
Quick gyros with tzatziki
30min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min