![Miso fish with green beans and chickpea puree Miso fish with green beans and chickpea puree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c88435791e272567bc1f1173261181b/Derivates/d02ce86357cb4e23861820e9c29d50fbd212cf92.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g miso paste
- 30 g sugar
-
1
tbsp honey
of 1 tbsp mirin -
2
tbsp white wine
of 2 tbsp sake - 1 tbsp soy sauce
- 4 tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
- 300 g green beans, fresh or frozen
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1628.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min