Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
TM6 TM5

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Black Garlic Purée

  • 100 g black garlic
  • 70 g apple juice

Aubergine Miso Spread

  • 50 g sunflower oil
  • 200 g aubergine, diced (1 cm)
  • 40 g miso
  • 40 g tahini
  • 40 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp ground cumin

Aubergine Halves

  • 1 aubergine
  • 3 tsp sunflower oil
  • 250 g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
    of fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • 2 Tbsp unsalted butter, diced

Serving

  • 16 edible flowers

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1832 kJ / 444 kcal
Eiwitten
8.5 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
39 g
Verzadigd vet
10 g
Vezels
7.8 g
Natrium
500 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten