Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
of fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Mushroom Risotto
30 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1u.
Padrón Pepper Pesto
4h 15 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Tahini Dipping Sauce
5min
Vegan Gravy
45 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1u.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min