Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 250 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for garnish
- 1200 g water
- 60 g rolled oats
- 1 tsp fine sea salt
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
100
g watercress
of 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced - 35 g pumpkin seeds, toasted
- 25 g sunflower seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min