Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 250 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for garnish
- 1200 g water
- 60 g rolled oats
- 1 tsp fine sea salt
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
100
g watercress
of 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced - 35 g pumpkin seeds, toasted
- 25 g sunflower seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Portuguese Leeks
45 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min