![Watercress and Oat Soup Watercress and Oat Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95300625-5AD1-44C8-97C5-242E0D2DB8EE/Derivates/4E8652B8-7BDD-4A6C-B807-42F23F7DEEB6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 250 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for garnish
- 1200 g water
- 60 g rolled oats
- 1 tsp fine sea salt
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
100
g watercress
of 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced - 35 g pumpkin seeds, toasted
- 25 g sunflower seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Spring Vegetable Soup
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Watercress Soup
25min