Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
of 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2100 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Meaballs with Tomato Sauce
55 dk
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Meatballs in Spanish sauce
55 dk
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Beef Stew with Cauliflower Mash
2sa
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 dk
Chicken Adobo
1h 25min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.