Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
of 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2100 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Greek Style Pork Stew
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min