Sichuan spaghetti

Sichuan spaghetti

4.6 31 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
2 portions

Ingrediënten

  • spring onions roughly chopped
    40 g
  • fresh ginger root sliced (2 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    1 ½
  • carrots cut in pieces
    60 g
  • celery stalk cut in pieces
    50 g
  • oil
    20 g
  • beef mince
    200 g
    200 g pork mince
  • fermented soybeans (optioneel)
    1 tbsp
  • ground Sichuan pepper
    ½ - 1 tsp
  • light soy sauce
    25 g
  • Shaoxing rice wine
    15 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • chicken stock paste
    ½ - ¾ tsp
  • Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling
    20 - 25 g
  • brown sugar
    1 tbsp
  • tahini
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • spaghetti pasta
    160 g
  • water for cooking pasta
  • baking soda
    ½ tsp
  • peanuts, roasted, unsalted to garnish
  • spring onions sliced (1 mm), for garnishing
  • sesame oil, toasted for drizzling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Calorieën 828.9 kcal / 3468.1 kJ
Eiwitten 33.6 g
Vetten 40.2 g
Koolhydraten 83.3 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 9.6 g
Natrium 1718.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...