Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, roughly chopped
- 15 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
of 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (optioneel)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli, plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water, for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted, to garnish
- spring onions, sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3468.1 kJ / 828.9 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 83.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1718.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Paneer tikka pizza
2h
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Fish and Chips
30 Min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 Std.
Tamarind Pork Curry
35 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min