Apparaten en Accessoires
Ground Bison Meat
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
450 g
Ingrediënten
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 450 g
Natrium
313.5 mg
Eiwitten
113 g
Calorieën
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Vetten
107.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
37.5 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
O Canada
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1u.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Frozen Yogurt Bark
6u. 10min
Acai Nice Cream
10min
Boiled Egg Mode
20min
Clam Boil
55min
Carnitas
50min
Laing
1u. 50min
Lala Clam Soup Meehoon
1u. 15min
Mango sorbet
2min