Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 4 large eggs
- 250 g milk
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 687 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1j
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2h 10 min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-Free Pizza Dough
1j 10 menit
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1j
Gluten-free Puff Pastry
1 Std. 30 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min