Compatibele versies
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
Alternatieve recepten
Sushi salad
1 Std.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Colourful quinoa salad
40 Min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Israeli couscous salad
1 Std.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min