Apparaten en Accessoires
Lentil and mint salad
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Vegetarian chilli
1u. 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Vegetable chilli
50min
Zucchini tortillas with falafel
25u. 30min
Miso coleslaw
20min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa tabouli
12u. 40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Smoky Mexican bean soup
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1u.