Apparaten en Accessoires
Lentil and mint salad
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1u. 30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Chopped vegetable salad
10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mushroom quinotto
30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1u. 20min
Hearty lentil chilli
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min