Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creamy coconut raita
- 1 continental cucumber, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g coconut yoghurt (see Tips)
- 50 g filtered water
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sugar
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
Tandoori portobellos
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp chilli powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp cumin seeds
- 4 whole cloves
- 2 tsp coriander seeds
- 1 black cardamom pod (optional - see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g tomato paste
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt, to taste
- 100 g coconut yoghurt (see Tips)
- 8 fresh portobello mushrooms
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 89.8 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caribbean curry
40min
Rendang curry
30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mediterranean capsicums
2h
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Mint and peanut chutney
35 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Bang bang broccoli
3h 25min
Tofu scramble
25 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min