Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 78.6 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Chilli mussels with risoni
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Gin and lime pie
3u. 10min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Traditional crème brûlée
25h