Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quick puff pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
Caramelised onion
- 20 g oil
- 300 g eschalots, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g dried cranberries
- 20 g balsamic vinegar
- 20 g sherry
- 2 pinches sea salt
Cheese filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 300 g soft goat's cheese
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, zested, no white pith
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 3 tbsp pine nuts, toasted
- rocket leaves, to serve
- 1 green apple, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2903.6 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 28.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 490.7 mg
Alternatieve recepten
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 dk
Smalec (pork rillettes)
3h 10 min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1sa
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Scallops with pea purée
25 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min