Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g thickened cream
- 150 g Taleggio cheese, rind removed and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092.8 kJ / 260.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 227.7 mg
Alternatieve recepten
Easy mac and cheese
40min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Classic beef burgers
1 godz.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Scotch eggs
50min
Garlic and herb butter
10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min