Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g wheat grains
- 300 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- mixed seeds, to sprinkle
- water, to spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723.6 kJ / 172.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 188.6 mg
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Rye bread rolls
12 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min