Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 14 oz water, room temperature
-
½
oz honey
of ½ oz agave syrup -
2 ¼
tsp active dry yeast
of 1 packet/envelope active dry yeast - 17 ½ oz bread flour, plus extra to dust
-
3 ½
oz rye flour
of 3 ½ oz whole wheat flour - 2 tsp salt
- 1 tsp Rustic Spice Mix for Bread (see Tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 9577 kJ / 2289 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 450 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 23 g
- Natrium
- 4676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Venezia Bread
11h
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
White Bread
6h
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Rye Bread
6h 5 min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 Std. 15 Min
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Pretzel Bread
2h