Apparaten en Accessoires
Sourdough potato bread
Voorbereiding 10min
Totaal 5u.
12 slices
Ingrediënten
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
252.7 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
750.1 kJ /
179.3 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
31.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std. 30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Empanada pastry
45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye loaf
40 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min