Apparaten en Accessoires
Floating islands
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (optioneel) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
107 mg
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Vetten
17.1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
26.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Almond tuiles
30 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Chocolate fondant cake
40 Min