![Floating islands Floating islands](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1934901-988B-455B-A4AF-534706AB1FAC/Derivates/3BDC9554-83E7-461F-9701-B7193870A983.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 107 mg
Alternatieve recepten
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Panna cotta
6sa 15 dk
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Tiramisu
5h 20min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Panna cotta
6sa 15 dk
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Floating islands
40 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.