Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 107 mg
Alternatieve recepten
Choux pastry
2h
Pâtè with Riesling
3 godz.
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Fraisier sponge
30h
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Crème pâtissière
15 min
Floating islands
40 min
Goat's cheese feta roulade
2h 45 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Classic zabaglione
15 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Milanese risotto
25 min