Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 107 mg
Alternatieve recepten
Almond and pear tart
40 min
Panna cotta
6h 15min
Whoopi's Lemon Granita
1h 10min
Béarnaise sauce
10min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Orange liqueur zabaglione
15min
Mango and labne slice
28hod.
Floating islands
40 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Berry mousse
5h
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min