Apparaten en Accessoires
Moscato panna cotta with pistachios
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 portions
Natrium
278.5 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Vetten
215 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
125.2 g
Koolhydraten
136.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo celebration!
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Baguette
3u. 45min
Passionfruit and macadamia truffles
3u. 30min
Profiteroles
2u.
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Crème brûlée
7u.
Tiramisu
5u. 20min
Classic lemon tart
3u. 10min
Savoiardi with mango and passionfruit
2u. 10min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Raspberry whip
10min
Hazelnut torte
3u. 15min