Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g chilled water
- 1 tbsp gelatine powder
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g raw sugar
- 500 g thickened cream
- 270 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g Pink Moscato wine
- 2 drops natural pink food colouring (optional)
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 10874.5 kJ / 2589.2 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 136.8 g
- Vetten
- 215 g
- Verzadigd vet
- 125.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 278.5 mg
Alternatieve recepten
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Salted caramel soufflés
35 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3u.
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Crème brûlée
7h
Panna cotta
6sa 15 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min