Apparaten en Accessoires
Moscato panna cotta with pistachios
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 portions
Natrium
278.5 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Vetten
215 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
125.2 g
Koolhydraten
136.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo celebration!
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème brûlée
7u.
Tiramisu
5u. 20min
Baguette
3u. 45min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8u. 30min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Chocolate truffle cake
2u. 15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Hazelnut torte
3u. 15min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4u. 55min
Chocolate volcanos
55min
Pavlova
6u.
Milk bread (Challah)
2u. 20min