Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dry vermouth
- 1 tbsp Pernod® or Black Sambuca®
- 100 g raisins
- 2 oranges, 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish
- 5 cardamom pods, crushed
- 6 whole cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 cinnamon quills
- 200 g raw sugar
- 1000 g red wine, chilled
- 100 g dark rum
- 370 g ginger beer, chilled
- Voeding
- per 1 glass
- Calorieën
- 600.5 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 21.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Guacamole
10 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Pineapple and coconut mojito
20 min
Mimosa float
6 godz. 10 min
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Poached eggs
25 min
Strawberry caipiroska
10 min
Acai berry bowl
10 min
Mango daiquiri
5 min