Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough starter
- 100 g plain flour
- 75 g warm water
- 1 pinch salt
- ⅛ tsp dried instant yeast
Bread
- olive oil spray
- 50 - 70 g potato, peeled
- 750 g water
- 500 g baker's flour
- 1 tbsp oil
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp dried instant yeast
- warm water, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic bread
1 Std. 35 Min
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Haloumi
5h
Homemade ricotta
1h 15min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tomato ketchup
1 godz. 10 min
Buttermilk bread
2h
Butter
10 min
Easy everyday white bread
5 Std. 10 Min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min