Apparaten en Accessoires
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
158.4 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Chunky choc nut brownie
35 Min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
Bliss ball rocket skewers
30 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Basic berry muffins
40 Min