
Apparaten en Accessoires
Chocolate and nut biscuits
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
24 portions
Ingrediënten
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Voeding per 1 portion
Calorieën
170.4 kcal /
715.9 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
15.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
59.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland