Apparaten en Accessoires
Chocolate and nut biscuits
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
24 portions
Ingrediënten
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
59.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
715.9 kJ /
170.4 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
15.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Breakfast bars
40min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25u. 15min
Wholegrain scones
30min
Easy coconut cake
1u. 45min
Almond biscotti
3u. 30min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Zucchini slice
45min
Raw carrot cake
5u. 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Poppy seed and apple cake
2u. 10min
Apple cinnamon muffins
40min