Compatibele versies
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut cream cheese topping
- 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
- 80 g pure maple syrup
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp agar agar powder (see Tips)
Cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 250 g coconut sugar
- 120 g light olive oil
- 400 g gluten free self-raising flour
- 210 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417.1 kJ / 99.3 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 9.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free lamingtons
1h 30min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Rice crisp bars
1h 10min
Easy coconut cake
1h 45min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Gluten free chocolate brownie
45min