Apparaten en Accessoires
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Voorbereiding 35min
Totaal 2u.
48 portions
Ingrediënten
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.6 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
417.1 kJ /
99.3 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
13.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hot chocolate
10min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Impossible coconut pie
1u. 30min
Two-layer chocolate cake
3u. 20min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chunky choc nut brownie
35min
Chocolate mint thins
2u. 30min
Peanut butter and cookie ice cream
13u. 15min
Fruit ice cream
10min
American-style pancakes
45min