Apparaten en Accessoires
Jam-filled sweet potato doughnuts
Voorbereiding 50min
Totaal 3u. 10min
14 portions
Ingrediënten
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
976.7 kJ /
232.5 kcal
Vetten
4.4 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
43.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Banana sesame cake
4u. 20min
Chocolate cream cookies
1u. 30min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Butternut mac and cheese
45min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Soy bread with seeds
3u. 50min
Dirt puddings
1u. 30min
Vegan butter
8u. 5min
Apple tart
1u.
No-bake coffee cake
7u. 30min
Brunch bread
1u. 15min