Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dairy free spread (e.g. Nuttelex®)
- 200 g caster sugar
- 50 g golden syrup
- 400 g gluten free self-raising flour, plus extra for dusting
- 3 tsp gluten free baking powder
- 1 tbsp milk of choice (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
- water, for brushing
- gluten free 100s and 1000s, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 776.7 kJ / 184.9 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 86.5 mg
Alternatieve recepten
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Basic muffin mix
30min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Basic vanilla cake
55 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
ANZAC slice
1h 40 min
Banana and oat mini muffins
40min