Butterfly cakes

Butterfly cakes

3.7 24 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
12 portions

Ingrediënten

  • eggs
    2
  • honey
    140 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • buttermilk
    190 g
  • extra virgin coconut oil softened
    120 g
  • self-raising flour
    250 g
  • pouring (whipping) cream to serve (see Tips)
    150 g
  • jam of choice, to serve (see Tips)

Voeding per 1 portion

Calorieën 266.7 kcal / 1119.9 kJ
Eiwitten 4.4 g
Vetten 15.9 g
Koolhydraten 27.1 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 12.7 g
Natrium 182 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...