Apparaten en Accessoires
Gluten free scones
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
8 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
169.6 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1214.1 kJ /
289 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
28.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Custard
10min
Butter chicken
55min
Wholegrain scones
30min
Gluten free chicken and leek pies
3u. 20min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1u. 45min
Gluten free pasta
50min
Basic bread
1u. 35min
Pancake and fruit kebabs
1u.