Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Damper
- 450 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 1 pinch sea salt
- 80 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm)
- 20 g golden syrup
- 90 g water
- 100 g full cream milk
Golden syrup butter
- 70 g golden syrup
- 200 g unsalted butter, softened
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2061.9 kJ / 490.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 457.6 mg
Alternatieve recepten
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Banana bread
1h 50 min
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 Min
Buttercream icing
10 Min
Chocolate crackle surprise
2h 30 min
Pikelets
35 min
Lemon or lime butter
15 Min
Buttermilk scones
35 min
Aussie damper
45 Min
ANZAC slice
1h 40 min