Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 180 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 30 g white sesame seeds
- 100 g blanched almonds
- 150 g caster sugar
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 180 g black tahini (see Tips)
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
Ganache
- 200 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2958.3 kJ / 704.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 200.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min.
Gluten-free goodness pastry
1u.
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Chocolate cake with lime cream
1sa 5 dk
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk