Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crust
- 30 g blanched almonds
- 100 g coconut oil
- 90 g pure maple syrup
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 90 g coconut flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Filling
- 110 g unsalted butter
- 4 eggs
- 150 g caster sugar
- 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
- 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
- whipped cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428.7 kJ / 578.2 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 26.9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 294.2 mg
Alternatieve recepten
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1sa
Gluten-free goodness pastry
1sa
Gluten free chocolate halva cake
1sa
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Easy coconut cake
1h 45min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h