Apparaten en Accessoires
Gluten free lemon tart
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
294.2 mg
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
2428.7 kJ /
578.2 kcal
Vetten
39.7 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
26.9 g
Koolhydraten
46.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free sticky date puddings
1u. 5min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free pizza base
35min
Passionfruit and coconut slice
5u.
Baked honey cheesecake
4u. 20min
Gluten free carrot and almond cake
2u. 30min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min