Apparaten en Accessoires
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 50min
2 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3499.7 mg
Eiwitten
88.7 g
Calorieën
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Vetten
85.6 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
46.6 g
Koolhydraten
75.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Ricotta
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Paleo sandwich bread
1u. 30min
Quinoa sushi
2u. 45min
Dairy and grain free wraps
45min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Cauliflower mash
25min
Ricotta and polenta chips
2u. 20min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1u. 55min
Cauliflower flammkuchen
1u.
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Cauliflower buffalo bites
35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min