Compatibele versies
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Eiwitten
- 88.7 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 85.6 g
- Verzadigd vet
- 46.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 3499.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky basil pesto dip
10min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Cauliflower mash
25min
Roasted carrot dip
1 Std.
Pear mulled wine
30 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Spinach and feta muffins
40 Min
Peanut butter chocolate cups
1 Std. 30 Min
Healthy banana bread
1h 15min