Compatibele versies
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Eiwitten
- 88.7 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 85.6 g
- Verzadigd vet
- 46.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 3499.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Dairy and grain free wraps
45 Min
Almond thins
25min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 Std. 10 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Overnight berry breakfast
24 Std. 5 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Chunky basil pesto dip
10 Min