Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1152.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian cucumber salad
10 Min
Green goodness soup
10 Min
Basil pesto
10 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25min
Miso soup
30min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Hommus dip
5 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min